Jeansbroeken, niet langer alledaags

Jeans of spijkerbroeken worden zo vaak gedragen dat de authenticiteit van de kledij wat op de achtergrond is geraakt. Gelukkig maken vooraanstaande merken zoals Tom Ford, Jacob Cohen, Entre Amis en nog vele andere hier korte metten mee dankzij hun uitgebreide aanbod aan zowel casual jeansbroeken voor informele gelegenheden, als modellen die iets verfijnder zijn afgewerkt. Dankzij dit aanbod, te vinden op oger.nl, krijgen spijkerbroeken nieuw leven ingeblazen en maken ze ongetwijfeld deel uit van een klassevolle outfit die overal gedragen kan worden.

Merken die jeans doen herleven

Tom Ford straalt als topmerk exact uit waar jeans écht voor staan. Zo zijn de luxe jeans gemaakt van stevige denim die in verschillende fits verkrijgbaar zijn, en in combinatie met bijvoorbeeld een jasje van hetzelfde merk wordt een complete en verrassende outfit gecreëerd. Ook Jacob Cohen weet wat aan het plaatje toe te voegen, onder andere dankzij de Comfort Collectie, waarvan de jeans zijn uitgerust met speciaal stretch materiaal. Daarbovenop zorgen het minimalistische design en het gebruik van luxe denim voor een rasecht Italiaans merk om u tegen te zeggen.

Jeansbroeken, een stapje verder genomen

Andere merken zoals Entre Amis vertonen pas écht een unieke stijl in hun jeans, door bijvoorbeeld broeken met een regular fit te voorzien van een destroyed look waardoor die er gescheurd uitziet. Dergelijke broeken zijn daarbij van elastaan voorzien voor een lichte stretch, en vormen samen met bijvoorbeeld schoenen van Santoni en een trui van Eleventy de perfecte match om te dragen op informele gelegenheden.