Ontdek de verborgen voordelen van strings voor mannen!

Draag een string van smartbodywear.nl onder je favoriete broek, ze laat je lichaam perfect tot zijn recht komen. Hou je niet van slips waarvan de contouren zichtbaar doorheen de stof van je broek een lijn trekken? Dan is dit de populaire oplossing waarvoor mannen vandaag kiezen. Een string laat jouw modeontwerper zijn creatie het meest tot zijn recht komen. Draag haar onder je nieuwe outfit om uit te gaan, je maatpak waarin je klanten wil overtuigen of onder je casual jeans om te relaxen. Je billen tonen zoveel strakker en slanker zonder dat extra stukje stof achteraan.

Strings zitten altijd lekker door hun elastische pasvorm, die net dat extra stukje bescherming en steun geeft precies daar waar je het nodig hebt. Smartbodywear.nl toont je een compleet gamma aan lichte stofjes die vocht absorberend werken. Kies jouw maat uit een ruim assortiment in de print waar jij van houdt. Verschillende designs waarin jij sexy en vol zelfvertrouwen kan bewegen met of zonder kleding. Een aangename verrassing voor je partner die plots heel wat meer van jou kan voelen.

Een string draag je niet zomaar, een string draag je omdat je jezelf uniek vindt. Een string dragen voelt jong, dynamisch en spannend. Je zin voor initiatief verscherpt met het kiezen van ondergoed met pit. Charisma straal je uit door niet te kiezen voor het bekende, durf te verschillen van anderen. De heren string toont wie je werkelijk bent diep van binnen en jij beslist wie de uitstralingseffecten hiervan in welke gradatie mag zien…